Over ons

Due Amici Personal Training-Fitness is een sfeervol sportcentrum, waar een ieder op zijn/haar manier aan een gezondere levensstijl kan werken.

Wij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en proberen de stap naar het sportcentrum zo laagdrempelig mogelijk te houden. We hebben een huiselijke en gezellige sfeer gecreëerd, waar mensen van verschillende leeftijden zich thuis voelen en waarin het prettig sporten is. Er kan na het sporten afgesloten worden met een heerlijk kopje koffie en is er gelegenheid om de sociale contacten te onderhouden aan ‘de stamtafel’ of in 1 van de gezellige zitjes in de lounge.
Onze baliemedewerkers zullen ervoor zorgen dat het u daarin aan niets ontbreekt.

logo due amici

Men kan bij ons in groepsverband trainen met behulp van (de Les Mills) groepslessen, Personal Training (in groepsverband) of zelfstandig.

In de fitnessruimte kunt u op de gebruikelijke manier trainen en zal er voor u, op aanvraag bij de trainers, een gepast schema gemaakt worden. Ook is de fitnessruimte voorzien van een GRIT room, de enige in Noord – Nederland, waar een uitdagende Les Mills groepstraining gegeven kan worden. Ook wordt deze ruimte gebruikt om Personal Training te geven, zodat u alle ruimte hebt voor uw 1 op 1 training met de trainer van Due Amici.

De Personal Trainers van Due Amici staan op elk gewenst tijdstip klaar om met u te trainen. Ook zorgen zij ervoor dat u uw hele levensstijl kunt aanpassen; samen streven naar een gezondere en fitte levensstijl. Zij zullen voor u een trainingsschema en voedingsschema op maat maken, zodat u op alle fronten ondersteund wordt om uw doelen te bereiken.
Together we are stronger is niet voor niets hun motto!

Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning na de geleverde inspanning.
Het centrum is voorzien van verzorgde kleedruimtes waar u zich kunt opfrissen en waar u zich daarna kunt ontspannen in de infrarood sauna. Ook is het centrum voorzien van een zonnebank, waar leden en niet leden gebruik van kunnen maken.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en meer informatie willen, schroom dan niet om langs te komen.

Wij staan u graag te woord en leiden u met alle plezier rond in ons prachtige sportcentrum!

Tot ziens!